enni

kahvila/konditoria

gallery/star

Viihtyisä Ennin kahvila löytyy Turuntie 10 32200 Loimaa

 

Kahvila on avoinna:

Ma-Pe 7.30-15.00

Lauantaisin Suljettu

Sunnuntai 11.00-16.00 Ruokabuffet

 

Viihtyisässä kahvilassa voi nauttia Ennin herkullisia tuotteita ja nauttia hyvästä kahvilakulttuuri tunnelmasta.

Ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelu ottaa vastaan asiakkaat vauvasta vaariin hymyissä suin. 
Kaikki kahvilan tuotteet on valmistettu Ennin kotileipomossa Loimaalla. Ne ovat käsityötä alusta loppuun saakka, joka takaa tuotteiden yksilöllisyyden ja herkullisen maun, sekä tuoreuden.

Konditoria-kahvila Ennistä saa joka päivä tuoreet leivonnaiset: makeat, suolaiset, leivät, leivokset, täytekakut ja paljon muuta. Ennistä myös saatavilla aina ajankohtaiset kausituotteet kuten joulu, pääsiäinen... 
Kahvilasta saa tunnetusti todella hyvää kahvia, joka onkin monen asiakkaan mieleen. Olemme laajentaneet kahvitarjontaamme ja nyt onkin saatavilla ihania makukahveja. Makuja ovat mm. cappucino, espresso ja mokkakahvi. Tule ja maista! 

 

Loimaan kahvilassa arkisin tarjolla edullinen lounas. Lounaan hinta on 6,50 euroa ja se sisältää salaatin, leivät, juomat, lounaan ja kahvin tai teen. 

Tilaukset kannattaa tehdä kahvilassa, sillä iloiset myyjämme tietävät tilauksista ja tuotteista. 
Ennin tuotteet saa myös helposti pakattua kotiinvietäväksi ja usein onkin mahtavia tarjouksia, joita ei kannata ohittaa. 
Yllätysvieraiden yllättäessä apu on helposti saatavilla Ennistä, josta voi ostaa niin makeita kuin suolaisiakin tarjottavia. 
Teemme monipuolisesti tuotteita luovaa mielikuvitusta käyttäen, joten kaikille varmasti löytyy jotakin mieluista.